11 Temmuz 2010 Pazar

mazeretim var.

şiişt ergen takımı. hani intihar etmiş diye, sıkı şairler hakkında konuşuyor diye, marjinal bir kadın diye nilgün marmara'dan bahsediyorsunuz ya, daktiloya çekilmiş şiirler'i çantanızda taşıyor ve bazı dizelerin altını çizip ulu orta gösteriyorsunuz ya, feysbukta tivitırda nilgün'den alıntılar yapmaya uğraşıyorsunuz bir de alıntının altına N. Marmara yazıyorsunuz ya, tiksiniyorum sizden. elimde olsa hepiniz elinden toplatırım nilgün'nün kitaplarını.

şiişt olgun takımı. sırf ergen takımı elinden düşürmüyor diye, genç yaşta intihar edip popüler olmuş diye nilgün'ün iki kitabını karıştırıp aklınızca onun yetersizliği üzerine ahkam kesiyorsunuz ya, onu ruhsal sıkıntı ve intihardan ibaret görüyorsunuz ve hatta özelliksizlikle itham ediyorsunuz ya, özür dilerim ancak siz pek bir şey bilmiyorsunuz. boş bira laflardan ibaretsiniz.

sabah sabah agresifim evet, saygılar.

3 yorum:

MuKaNNa dedi ki...

Sonra, hafif yan uzanmış bir halde başının altına koyduğu ve göz ucuyla baktığında dirseğine giden bir yola sahip olduğunu gördüğü ön kolunun (bu yola sahiplikle kendi sahipsizliğine kavuşan koldan bahsediyorum) gerçekten bakılacak bir manzara, belki de insana kendi vücudunda yalnızca kendi gözleri için uyku getirecek eşsiz bir manzara olduğunu farkettirecek aysız bir yakamozun varlığı karşısında uzunca bir süre orada kalacak ve öldüğü günü anlatmaya başlayacakmış gibi uykuya dalıyor.

adrenokortikotropik dedi ki...

peki nilgün marmara kim bilmeyenler hangi sınıfa girer?

cansu hepçağlayan dedi ki...

benim, şahsım adına, çok sevdiğim insanlar onlar.

Yorum Gönder